avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amânare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amânare proces

Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in care cer renunțarea la contestație si supunerea la PV. Nu m am prezentat la termenul dat de instanța in ideea ca instanța va da santină pe care am cerut o . Si anume renunțarea la proces si sa ma supun PV de contravenția . Cu toate acestea procesul s a amânat peste o luna de zile . De ce ? Daca eu spun in adresa ca nu înțeleg sa mai continui acest demers ? Si ce se va intampla daca nu ma pot duce nici la celălalt termen ? O vom tine asa la nesfârșit ?
Mulțumesc . Seara buna
Cel mai recent răspuns: Palalila , utilizator 20:57, 20 Februarie 2018
Buna seara,
renuntarea se face printr-o declaratie data in fata notarului sau in fata instantei.
de unde trebuie sa stie instanta ca dumneavoastra ati semnat renuntarea?
Mergeti la un notar si dati o declaratie pe proprie raspundere, transmiteti-o prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire la instanta si se va lua act de renuntare, eventual va trebui sa platiti si cheltuielile de judecata solicitate de parat.
Buna seara . In primul rand am trimis aceasta cerere de renunțare semnată si cu confirmare de primire . In al doile rand nu am ce cheltuieli de judecată sa plătesc fiind vorba de daune care se acopera din asigurare .Conteatatia am depus o la măsura de reținere a permisului .
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)
Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - unde trebuie depusa si insotita de ce documente? julius.jr julius.jr In data de 3-10-2011 mi-a fost intocmit un proces verbal de contraventie. pentru ca nu era adevarat ce scria in el am refuzat semnarea lui si pentru aceasta ... (vezi toată discuția)