avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Domeniul internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Domeniul internet

Am o factura de la o firma din UE pentru dreptul de folosinta a unui domeniu internet pe un an.Va rog sa.mi spuneti daca este considerat dreptul de folosinta redeventa si daca trebuie sa traduc certificatul de rezindenta fiscala?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cumparare nume domeniu online - impozitare nerezident? respect_ respect_ Pe net am gasit mai multe opinii. Daca inregistrez sau cumpar prin licitatie un nume domeniu (exemplu: nume.ro) de la o firma din SUA, atunci acesta este ... (vezi toată discuția)
Cumparare site din canada - reprezinta redeventa? pokka pokka Buna ziua, Legea privind redeventa nu este foarte clara si nu stiu daca un site web este redeventa sau nu? Unii zic ca este redeventa, altii ca nu ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie prezentarea certificatului de rezidenta fiscala pentru achizitii de software online de la nerezidenti? Anca Negoescu Anca Negoescu Va contactez in legatura cu impozitul pe veniturile obtinute din Romania de catre nerezidenti, UE sau NON-UE. Societatea noastra achizitioneaza licente ... (vezi toată discuția)