avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie constructie

am un teren de 300mp cu o alee de 77 mp, din care mai sunt 55mp lata de 1,5m si lunga de cca 36 m, proprietate privata,cu drept de trecere pentru un vecin care are un teren de 150 mp cu latime de cca 6m. La capatul aleei casa mea este in dreapta, iar a lui in stanga. Ma intreb cum a obtinut autorizatie de contructie pentru casa P+1+M care are cca 10 m inaltime , intre case (fata, spate si lateral cunt case) si fara deschidere la strada, singurul acces facandu-se pe aleea mentionata mai sus,si aviz de la pompieri , insorire ?... Casa mea este la 3 m distanta de casa lui si nu mai am soare decat pe seara,doar putin cum este acum-primavara. Pe terenul vecinului a fost o magazie, din care a pastrat un perete pe care sta agatat contoarul de gaze si de care nu s-a legat cu noua constructie... Unde sa intreb cum s-a aprobat constructia si cum?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:49, 12 Aprilie 2018
Autorizatia de ctii. se emite de catre primarie.
Pentru contoarul de gaze puteti sesiza proprietarul acestuia, firma de distributie gaze, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu curtea ....in 400 de m suntem 3 proprietari,unul ... MGA2015 MGA2015 Am o problema cu curtea ....in 400 de m suntem 3 proprietari,unul in fata cu 56m in acte,noi in spate cu 64,si alt proprietar cu 104 tot in spate.in fata celui ... (vezi toată discuția)
Sistare lucrari de constructii ALRR ALRR BUNA ZIUA! AM CUMPARAT UN TEREN DE 402 MP PE CARE AM OBTINUT AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE. IN PARTEA DE NORD A TERENULUI MEU ESTE ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)