avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatorie minor roman neinsotit Italia-Anglia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatorie minor roman neinsotit Italia-Anglia

Buna seara. Am 17 ani si traiesc in Italia. Pentru a calatorii din Italia spre Anglia este nevoie de declaratia parintilor (fiind cetatean roman si minor)? La iesire din Romania stiu ca este nevoie, insa nu stiu daca se procedeaza astfel si pentru a calatorii din tara straina spre tara straina. In cazul de ar fi necesara procura, trebuie sa ma adresez consulatului roman? Partintii in aici mi-au facut procuri pentru iesire din Romania in trecut, tot ambasada se ocupa si de procurile pentru calatoriile din tara straina spre tara straina? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Minor roman fara declaratie din italia in anglia Emiliaaa Emiliaaa Buna seara. Am 17 ani si traiesc in Italia. Ma intrebam daca pentru a calatorii din Italia spre Anglia este nevoie de declaratia parintilor (fiind cetatean ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Preschimbare procura adina0423 adina0423 Bună seara. Am o întrebare : se poate face procura fără mine? Dacă da, unde? Sunt divorțată la notar și am procura pt a părăsi tara pana în iulie ... (vezi toată discuția)