avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesiune loc de veci cimitir
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesiune loc de veci cimitir

Locurile de veci din cimitire sunt concesionate pe o perioadă nelimitată . Pot fi el incluse in masa succesorală in cazul decesului titularului decedat ? Aștept un răspuns și vă mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 12 Aprilie 2018
Locurile de veci din cimitire sunt concesionate pentru 25 de ani, nu nelimitat.
In masa succesorala se trec de catre notar numai acte de proprietate nu concesiuni.
Daca locul de veci este concesionat , pe cale de consecinta defunctul nu a detinut titlu de proprietate asupra acestuia si,prin urmare, locul de veci nu va intra in masa succesorala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune loc de veci in concesiune maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, este vorba despre un loc de veci care este luat in concesiune de la cimitir, titularul a decedat, iar dupa deschiderea ... (vezi toată discuția)
Mormintele defunctilor - se trec la notariat, la mostenire ? cristiannegru cristiannegru Eu si tata am avut impreuna un Act de concesionare pe 2 locuri ( mormant tata + mormant mama), mama - concesionara, eu - co concesionar. Acum mama a ... (vezi toată discuția)
Succesiune pt loc de veci cameliasndlsc cameliasndlsc Doresc sa stiu care sunt documentele pe care le solicita un notar in vederea incheieii succesiunii pt un loc de veci? Cat costa acest lucru? Cat ... (vezi toată discuția)