avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma in lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma in lichidare

Buna ziua ,am și eu o întrebare este o societate unde sunt 4persoane fiecare cu 25% .Am primit informare in legătura cu lichidarea firmei in Decembrie 2017 după ce instanța a hotărât dizolvarea ei a fost dara irevocabila de instanța in 2012 din cauza neînțelegerilor dintre asociați ,in perioada 2005 -2013 fratele meu a fost administrator ,la pensiunea respectiva el și concubina lui ,eu și soțul meu i am lăsat 4ani de zile pe ei după ne am trezit de la instanța pentru excluderea Nostra din societate ,Menționez ca ei au casat in 2009 mobilierul ,paturile ,wc urile ,tv urile și au cumpărat altele nou ele fiind duse in alt loc nicidecum la pensiunea respective exista acte cu acele lucruri cumparate in contabilitate ,el avea 11angajati și aducea bani de acasă ,a împrumutată tp se 4ani societatea ținând 11angajati deși ea era mereu pe pierdere ,din 2013 am rămas eu cu sotul meu pana in prezent am reușit sa aducem societatea pe profit ,acum am primit de la lichidator pentru Audit financiar ,noi am spus ca suntem de acord cu auditul dacă eu dau la notar declarație ca plătesc din bani lor nu din acțiunile pe care le au in societate .daca auditul găsește nereguli in perioada administrata de el .In contul 4551 sunt 1 miliard 900 mil împrumuturi de către asociați întrebarea mea este :Pot ei cere sa primească acei bani și Doamna lichidatoare poate sa vândă clădirea (pensiunea) dacă noi (eu și soțul meu care aveam 25%25% precizez ca din 2013 sunt și eu administrator alături de fratele meu ) poate doamna sa ne scoată la vânzare cladirea dacă nu aveam datori către stat ??Ea ne a spus ca noi n avem niciun drept cum ea este pusă ca lichidator ,ca ea poate lua orice decizie vinde firma vede prin Audit ce s a întâmplat și ne da ce a rămas ,ca poate sa o vanda pe o suna de nimic ..va rog sa mi răspundeți dacă se poate

Alte discuții în legătură

Vanzare parti sociale samy64 samy64 Buna ziua ,am nevoie de ajutor .Detin un srl. impreuna cu alti 4 asociati , deoarece firma nu mai are activitate,anul trecut in luna noiembrie am hotarit sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire azaria azaria buna ziua, doresc sa stiu dupa moarte sotului ce parte din avere ai ramane sotiei? mentionez ca bunurile au fost facute in aceasta casatorie. noi nu avem copil ... (vezi toată discuția)
Evaziunea fiscală Vladcrs Vladcrs Salut! Am și eu o întrebare. Suntem patru asiciati intr-o societate, unul dintre noi a fost administrator cu drepturi depline, între anii 2009-2013 l am ... (vezi toată discuția)