avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut în străinătate.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut în străinătate.

Buna ziua am o întrebare. Un domn a pierdut cartea de identitate în Germania. Ce poate sa facă. Ca nu poate să vina acasă! Salariu nu a primit și angajatorul nu face nimic că să-l ajuta!

Alte discuții în legătură

Permis de conducere retinut in germania pentru alcohol berila berila buna ziua cie ma poate ajuta si pe mine mia luat permisu de conducere din cauza alcolului in germania pe 9 luni si acuma nu mil mai gaseste ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am rezervat o programare la consulatul din bonn-germania,pentru ... strazi1 strazi1 Bună ziua, Am rezervat o programare la consulatul din Bonn-Germania,pentru procură specială reînnoire Carte de Identitate,dat fiind că am examene in ... (vezi toată discuția)
As dori o lămurire: problemă cu o mașină cumpărată fără finalizarea actelor NuZz0 NuZz0 Buna ziua! Tin sa mentionez ca in noiembrie 2016, am \"cumparat\" un autoturism de la un ins, cunoscandu-l de la niste prieteni comuni. Ne aflam in ... (vezi toată discuția)