Buna seara,
Este buna aceasta decizie a asociatului unic pentru cedarea partilor sociale?
"DECIZIA ASOCIATULUI UNIC
al societății --------------------------------(cu toate datele de identificare)
Nr. -------/------------
Asociatul Unic al societății -------------------, în persoana d-nului/d-nei -----------, (cu toate datele de identificare) , am hotărât menționarea în registrul comerțului a modificării actului constitutiv al societății cu următoarele:
Art.1. Eu, cedentul ______________ cedez către cesionara ___________, (cu toate datele de identificare) , un număr de ------părți sociale a câte ----- lei fiecare, în valoare totală de ------ lei, reprezentând -------% din capitalul social și o cotă de participare la beneficii și pierderi de --------% din capitalul social al societății -----------------.
Art.2. Eu, cesionara -------------- am primit de la cedentul ------------ cele ------ părți sociale a câte ------- lei fiecare, în valoare totală de --------- lei, reprezentând -----% din capitalul social al societății ----------------, preluând drepturile și obligațiile ce decurg din această cesiune.
Art.3. În urma cesiunii intervenite structura capitalului social va fi următoarea:
- ------------ va deține ------ părți sociale a câte ----- lei fiecare, în valoare totală de -------lei, reprezentând --------% din capitalul social al societății, participare la beneficii și pierderi ------%.
- ------------ va deține ----- părți sociale a câte ------ lei fiecare, în valoare totală de ----- lei, reprezentând -----% din capitalul social al societății, participare la beneficii și pierderi ------%.
Art.4. Se numește în funcția de administrator al societății cu puteri depline pe termen nelimitat d-nul/dna ------------.
Art.5. Restul prevederilor din actul constitutiv al societății rămân neschimbate.
Art.6. Prezenta decizie a fost redactată în 3(trei) exemplare originale, astăzi ----------."
Mai este necesar pentru a 2 etapa a procedurii sa se mai intocmeasca contract de cesiune sau modelul deciziei de mai sus cuprinde toate elementele necesare pentru a tine loc de contract de cesiune?
Multumesc!
Asociat Unic(cedent),
------------------------
Cesionar,
------------------------