avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Valabilitate certificat coordonator transport
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Valabilitate certificat coordonator transport

Ma intereseaza daca certificatul de coordonator transport marfuri si coordonator transport persoane obtinut in anul 2004 mai este valabil acum dupa noile reglementari?
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Manager transport, reînnoire (sau nu) certificat cosnic cosnic Buna ziua. Sunt economist. In anul 2003 am obtinut certificat de coordonator transport rutier de marfuri si certificat de coordonator transport rutier de ... (vezi toată discuția)
Reînnoire certificat coordonator de transport mărfuri Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Am facut cursul de coordonator transport marfuri in martie 2011. Intrebarea mea este, cat este valabil certificatul si daca trebuie sa sustin dinou ... (vezi toată discuția)
Intermediere transport aerian. licenta necesara? make_ar make_ar Buna ziua, Pentru intermediere in transport AERIAN de marfuri - se solicita vreun tip de licenta? Stiu reglementarile pt transport rutier, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)