avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intermediere transport aerian. Licenta necesara?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intermediere transport aerian. Licenta necesara?

Buna ziua,
Pentru intermediere in transport AERIAN de marfuri - se solicita vreun tip de licenta?

Stiu reglementarile pt transport rutier, dar nu stiu daca exista ceva similar pentru transport aerian de marfuri.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: make_ar , utilizator 12:39, 18 Aprilie 2013
Certificat operator aerian, nu exista o licenţa aparte se poate pentru cargou separat. România nu are avion cargou, se închiriază hercule de la armata, dacă ţineţi neapărat.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspunsuri!
Ceea ce mi-ati raspuns se refera la "activităţi de transport aerian de pasageri, poştă sau mărfuri", adica efectuarea transportului, nu intermedierea lui.
Eu ma refeream strict la intermediere, adica asa cum vand agentiile de turism bilete de avion, eu doresc sa vand servicii de transport.
Pentru acest gen de activitate ma intereseaza daca este necesara vreo licenta

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa - bilete de avion gyoni8 gyoni8 Buna, Am achitat catre o agentie de voiaj contravaloarea la patru bilete de avion in aprilie 2012, trebuia sa plecam in 10 iulie 2012 si sa ne intoarcem pe 15 ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion anulat de operator ludo ludo Am cumparat, online, un bilet de avion, dus-intors, de la un operator aerian din UE cu datele de dus- intors precizate. Din motive obiective a trebuit sa plec ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)