avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate

Buna seara,

As dori sa obtin titlul de proprietate pe niste loturi de pamant.Am fost la primarie iar primarul de acolo impreuna cu cativa angajati au sustinut ca nu se poate face cadastrul pe un lot ci numai pe toata suprafata(adica tot dealul). I.am explicat ca eu o sa platesc din buzunarul propriul dar dansul sustine ca din cauza guvernului nu se poate face masuratorile. Asa e?

Multumesc frumos pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Demersuri pentru obtinerea titlului de proprietate! dell25 dell25 Buna seara, As dori sa obtin titlul de proprietate pe niste loturi de pamant.Am fost la primarie iar primarul de acolo impreuna cu cativa angajati au ... (vezi toată discuția)
Coproprietari titlu de proprietate teren cezar_petrescu cezar_petrescu Buna ziua, In urma succesiunii mama mea a mostenit un teren intravilan. Vecin cu terenul, mai exista un lot mostenit conform aceleiasi succesiuni de un var ... (vezi toată discuția)
Formalitati legale pentru vanzare teren lonita lonita Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti care sunt formalitatile legale care trebuie sa le intreprind in vederea vanzarii unui teren intravilan pe care sunt ... (vezi toată discuția)