avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte proprietate pierdute - refacere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte proprietate pierdute - refacere

Buna ziua,
Cu speranta ca postez prezenta intrebare in locul potrivit, va solicit sfatul / opinia in legatura cu o situatie mai putin placuta - pierderea actelor de proprietate ale unui apartament. In ce mod se pot reface aceste acte ?
Apartamentul a fost cumparat de la fostul ICRAL Vitan, desigur la inceputul anilor '90. Din intregul set de documente mai exista doar o copie a contractului de vanzare-cumparare si o copie a schitei apartamentului. Cu multumiri, Stefan
Cel mai recent răspuns: iron , utilizator 08:37, 28 Octombrie 2009
ati fost la Icral vitan? ati cercetat acolo...s-ar putea ei sa aiba un original
Buna ziua,
Multumesc pentru sugestie. Undeva cu siguranta mai exista un original, cel al vanzatorului.
Dar nu stiu unde. Mai exista ICRAL Vitan ?
Fosta ICRAL Vitan este acum SC TITAN AL SA cu adresa Bd. Hristo Botev nr. 15A, Bucuresti.
Voi incerca la dansii. Sper sa o rezolv in acest fel si cat mai simplu posibil.
Multumesc pentru sprijin si informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut acte apartament Codrin83 Codrin83 Buna ziua,parintii mei au pierdut toate actele de la apartament cand s-au mutat si nu mai detin nici macar o copie a acestora.Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in cumpararea unui apartament? h.ana84 h.ana84 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament si nu stiu nimic despre cum se procedeaza...Cam cat timp dureaza actele?ce avans se da? ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)