avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imobil licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

imobil licitatie

Bună ziua.
Ce înseamnă că un imobil scos la licitație (executare silită), este grevat de sarcini în favoarea ANAF (sechestru pe bunuri) și in favoarea creditorului... (persoană fizică).
Cel mai recent răspuns: konadelle , utilizator 13:21, 13 Aprilie 2018
Inseamna ca proprietarul imobilului are niste datorii catre ANAG si catre creditorul persoana fizica. In cadrul procedurii de executare silita imobilul se va vinde liber de sarcini.

mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe un imobil al bancii hobbystyle hobbystyle Buna ziua In urma datoriei neachitate la termen(20000 euro)catre o persoana fizica,tribunalul a hotarat executare silita asupra bunurilor imobile. Bun imobil ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament executat silit si sechestrat delta95 delta95 Vreau sa cumpar un apartament executat silit, iar acum am descoperit ca sa constituit si un sechestru pe acest imobil. Intrebarea mea este,daca cumpar acest ... (vezi toată discuția)
Imobil executare silita ionica99 ionica99 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un imobil care se afla in executare silita, fiind stabilita data licitatiei. Dupa consultarea publicatiei de vanzare am ... (vezi toată discuția)