avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluare personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluare personal

Buna ziua! As vrea sa stiu daca exista o reglementare privind evaluatorul personalului in cadrul unei societati. Pot fi evaluata de un Manager care are o vechime in societate de 3 luni? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 13 Aprilie 2018
Nu exista un text de lege care sa prevadea asa ceva... insa in procedurile interne ale unui angajator se pot stabili ce conditii poate indeplini cei care evalueaza.
In procedura interna de evaluare a personalului nu exista si conditii pentru evaluator.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu exista, atunci este posibila situatia mentionata de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluarea performantelor individuale ale salariatilor cristina69 cristina69 Buna seara, Am urmatoarea speta: un angajat al unei societati s-a aflat in incapacitate temporara de munca in anul 2015 timp de 10 luni si si-a desfasurat ... (vezi toată discuția)
Regulament intern 2011- intocmire nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua. Sunt asistent manager la o firma si trebuie sa intocmesc regulamentul intern al firmei. Problema mea este ca nu am mai facut acest lucru pana acum. ... (vezi toată discuția)
Evaluarea performantelor profesionale inviduale a angajatului irina2 irina2 Intrebare : Poate fi aplicata de catre un angajator evaluarea performantelor unui angajat functie de notarea aplicata sefului acestuia ? Mai explicit : ... (vezi toată discuția)