Bună ziua. Am următoarea nelămurire:fac naveta, lucrand in învățământ intre 2 localități.Abonamentul îl fac pentru luna următoare in data de 30 a lunii in care mă aflu. In martie am făcut un abonament din data de 1 martie pana in 31. Dar in 4martie am fost internată in spital cu fetița pentru 5zile. Cu toate ca abonamentul a fost achitat integral la începutul lunii, săptămâna in care am fost in concediu nu mi s-a platit reținându-mi -se 80 lei.
Nu mi se pare corect acest lucru deoarece nu aveam cum sa știu dacă voi fi in concediu in luna respectiva, nu mi-am făcut abonament fiind in concediu, perioada respectiva este plătită de mine și consider ca banii mi-au fost furați pe față. Va rog sa îmi spuneți dacă s-a procedat corect? Mulțumesc
Ca sa stim daca s-a procedat corect trebuie sa ne spuneti daca in contractul colectiv de munca aplicabil, in contractul individual de munca sau in regulamentul intern al angajatorului sunt mentionate alte drepturi si obligatii ale partilor pe durata suspendarii c.i.m..