avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decontare transport lucrand in învățământ
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decontare transport lucrand in învățământ

Bună ziua. Am următoarea nelămurire:fac naveta, lucrand in învățământ intre 2 localități.Abonamentul îl fac pentru luna următoare in data de 30 a lunii in care mă aflu. In martie am făcut un abonament din data de 1 martie pana in 31. Dar in 4martie am fost internată in spital cu fetița pentru 5zile. Cu toate ca abonamentul a fost achitat integral la începutul lunii, săptămâna in care am fost in concediu nu mi s-a platit reținându-mi -se 80 lei.
Nu mi se pare corect acest lucru deoarece nu aveam cum sa știu dacă voi fi in concediu in luna respectiva, nu mi-am făcut abonament fiind in concediu, perioada respectiva este plătită de mine și consider ca banii mi-au fost furați pe față. Va rog sa îmi spuneți dacă s-a procedat corect? Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:34, 14 Aprilie 2018
Ca sa stim daca s-a procedat corect trebuie sa ne spuneti daca in contractul colectiv de munca aplicabil, in contractul individual de munca sau in regulamentul intern al angajatorului sunt mentionate alte drepturi si obligatii ale partilor pe durata suspendarii c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Decontare navetă profesori Traistaru Gheorghe Traistaru Gheorghe Bună ziua! Sunt cadru didactic navetist. Naveta între domiciliu și școală o fac cu autoturismul personal. Lunar depun documente pentru decontare, iar ... (vezi toată discuția)
Incetarea suspendarii contractului de munca dupa concediu de maternitate ymunteanu ymunteanu buna ziua, am fost in concediu de maternitate ptr cresterea copilului pana la data de 27 martie 2012, iar incetarea suspendarii CIM a fost facuta pe ... (vezi toată discuția)