avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate M.a contactat o firma de recuperari dupa ce am inchis ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

M.a contactat o firma de recuperari dupa ce am inchis un abonament

Buna ziua. Acum doi ani am deschis un abonament de telefonie mobila deoarece mi s.a demanagnetizat cartela si mi s.a zis ca altfel nu pot sa raman cu acel numar. Am avut abonament tip cartela timp de 6 luni,cu o luna inainte am facut cerere de inchidere penttu a nu se prelungi. Ulterior,dupa un an am fost sunata de o firma de recuperari pentru a ma informa ca nu am achitat ultima factura. Am fost la operatorii de telefonie mobila si nu apar cu nimic de plata. Cei de la recuperari au tot insistat,am fost si am insistat si eu la randul meu deoarece ma sunau non stop. Apoi au zis ca apar cu o restanta deoarece nu am achitat taxa de inchidere abonament. Saptamana trecuta am fost sa achit la ei acea taxa. Deoarece nu apar cu datorii,nu mu.au putut incasa banii in nici o filiala. Astazi am fost sunata iar si mi s.a spus de o suma tripla cu penalitati si sa o achit intr.un cont bancar. Ce pot sa fac in situatia data?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:34, 13 Aprilie 2018
Sa nu achitati. In primul rand. In al doilea rand incercati sa obtineti un document de la companie de telefonie care spune ca nu aveti datorii.
Daca va mai suna societatea de recuperari creante, solicitati-le toate documentele care stau la baza cererii lor.
Este o practica des intalnita, pe principiul: "cu cine merge...merge".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune verbala la un contract de telefonie mobila adi_ady adi_ady am incheiat cu o firma de telefonie mobila un contract verbal pentru 6 luni iar conditia mea a fost sa primesc o cartela micro-sim pentru telefonul ce il ... (vezi toată discuția)
Datorie telefonie mobila preluata de societate recuperari creante cimpan irina cimpan irina Buna ziua, Am avut un contract la Orange Romania, iar din probleme financiare din luna aprilie nu am mai reusit sa-mi achit facturile. Am primit de la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone nooXcape nooXcape Buna ziua, va contactez pentru un sfat / eventuala reprezentare într-o problema legata de rezilierea unui contract cu operatorul de telefonie mobilă ... (vezi toată discuția)