avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere suspendat

Buna ziua. Am avut si eu un accident rutier pe data de 02.06.2017 soldat cu "victime". Abia acum cateva zile mi-a venit hotararea judecatoreasca in care mi se comunica faptul ca s-a clasat cauza adica ne-a scos pe amandoi conducatorii autovehicolelor vinovati (culpa comuna). Eu am fost sanctionat cu suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile fara drept de sustinete a examenului pentru reducerea pedepsei, in schimb celalalt conducator implicat in accident nu a fost sanctionat cu nimic. Acum, intrebarea mea ar fii urmatoarea : as putea face contestatie la decizie pentru a mi se oferi grefa pentru restituirea permisului pana la solutionarea contestatiei mele? Tin sa mentionez ca desi accidentul a fost incadrat cu victima, persoana respectiva nu a avut nimic altceva decat un atac de panica la care a cerut interventia ambulantei, fara zile de spitalizare, fara certificat medico-legal.

Alte discuții în legătură

Accident cu victima mariandumitru77 mariandumitru77 Buna ziua, in urma cu o luna si jumatate, o ruda apropiata a fost implicata ca vinovat intr-un accident rutier soldat cu victima, un accident usor pe trecerea ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa - legea aplicabila ioanarodicaungureanu ioanarodicaungureanu care este numarul de zile medicale in cazul unui accident rutier soldat cu victime omenesti. va multumesc anticipat si va asigur de inalta mea consideratie (vezi toată discuția)
Victima cu certificat medico-legal in jur de 140-150 zile de ingrijiri medicale la domiciliu Nata88 Nata88 Buna ziua, Accident rutier soldat cu victima, certificat medico -legal aproximativ 140-150 de zile ingrijri medicale. Ar fi vorba de culpa comuna, insa va fi ... (vezi toată discuția)