avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu

Eu am luat un credit de nevoi personale fica mea a avut 18 și când am luat creditul cei de la banca ne-au spus că ea vine doar că ajutor cu salariul în casă eu nu am mai putut plăti bancă și mai executat silit am platit la un executor până în decembrie pentru că am fost trimisă în șomaj și fica mea a primit poprire pe salariu ce putem face

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil pentru un credit de nevoi personale AnnaStoica AnnaStoica Buna ziua!Mama mea a luat un credit de nevoi personale in anul 2007 ,in valoare de 28000 lei fara sa garanteze cu vreun bun.Pana in anul 2010 a platit ratele ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Contestatie poprire salariu si conturi adriancerbu adriancerbu Buna seara, In 2008 am luat un credit de nevoi personale de la o banca,timp de un an mi-am platit ratele. In 2009 am ramas fara loc de munca,nemaiputand sa ... (vezi toată discuția)