avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere prelungire dovadă de circulație. Dosarul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere prelungire dovadă de circulație. Dosarul este la Cercetări penale, nu înțeleg ce se întâmplă, cum ar trebui sa procedez?

Buna seara,acum un an si jumatate am avut un accident de circulatie cu 1 victima ,care a necesitat 11 zile de spitalizare.Mentionez ca am fortat culoarea galben la semafor ,am intrat in intersectie si am lovit aceasta masina.Alcoolemie 0 aveam cand am fost testata.De atunci mi-am luat dovada de circulatie in fiecare luna pana acum,cand nu mi-a mai fost acordata nu stiu din ce motive ale procurorului ...si am primit in cutia de scrisori o Ordonanta de respingere a prelungirii dovezii.Dosarul penal este la cercetari penale inca si nu inteleg ce se intampla si cum ar trebui sa procedez in cazul de fata.Daca procesul ,care nici nu a inceput ,dureaza 3-4 ani eu ce fac? Nu am dreptul sa mai conduc?? Va rog mult de tot sa ma ajutati cu un raspuns.Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 15 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 21:00, 15 Aprilie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai puteti conduce si veti comite o infracțiune daca veti conduce.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa se dispuna clasarea.
Depuneti cerere motivata de urgentare solutionare.
Buna seara,stiu ca nu mai pot conduce si normal ca nu mai conduc.Dar este legal ca procurorul sa procedeze asa? Pana la incheierea procesului penal oricine ar trebui sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie ,nu?
In acest moment este nevoie sa-mi angajez un avocat?
Dacă vreți să va ajute avocatul si cu urgentarea este bine sa angajați avocat.

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie cu deces eleclaudel eleclaudel Buna seara,in urma cu 2 ani am avut un accident de circulatie,din nefericire a decedat o persoana aflata in masina. La fata locului am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Am trecut pe galben și o dubă a intrat în mine. cum e posibil că poliția să îi dea dreptate lui când nu mi-a acordat prioritate, nu a frânat și nici nu a așteptat până la oprirea mea? AndreiP22 AndreiP22 Buna ziua, in urma cu câteva zile la intersecția Vatra luminoasă îmi vedeam de drum pe a doua banda apropiindu-ma de semafor să mă îndrept spre Piata ... (vezi toată discuția)
Obtinere carnet / dovada busubogdan busubogdan Buna ziua , Carnetul mi-a fost suspendat acum 3 luni , si sunt acuzat intrun proces deschis , alcohol la volan 1,10 in sange . am produs un accident fara ... (vezi toată discuția)