avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pierdut/furat brief de Danemarca va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pierdut/furat brief de Danemarca va rog sa ma ajutati

Buna ziua
De curand am luat o masina de la un samasar adusa din danemarca acesta mi-a dat un bruef albastru si un contract de vanzare cumparare intre mine si danez, dupa care am puerdut brief, eu consider ca a fost furat intr-un moment de natentie se samsar, si acum imi cere 280 de euro sa imi faca duplicat la carte.
Ce as putea face in acest caz, sa il dau in judecata? Sa il dau pierdut?
Va rog sa ma ajutati!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
Hefaistos11, utilizator

Alte discuții în legătură

Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare auto / brief mic CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, La inceputul lunii noiembrie am achizitionat un automobil din germania, ce a fost adus in romania de catre un samsar, actul de vanzare cumpare a ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)