avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... accident masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

accident masina

Sotul meu a avut un accident de masina care s-a soldat cu timisul la spital al lui si cu un dosar penal pentru el. Nu s-a luat în consideratie numai spusele partii adverse, el nu a fost interogat. Este normal ca sa se faca un dosar penal numai pe niste supozitii? Dupa masuratori aproximative, pentru ca nimeni care a fost la fata locului nu a deschis gura si nu a indicat locul precis, ne vedem cu acest dosar care noi îl calificam de "vice de forme", nu complet si nu este corect. El este cetatean strain si nu vrem sa cadem în capcana. In plus i s-a retras permisul care este frantuzesc si nu românesc. Au acest drept?
Multumesc pentru raspuns si cum sa contra-atacam aceast fapt?

Alte discuții în legătură

Parasirea locului accidentului onu84 onu84 Buna seara! Am mai folosit acest site si mi-a fost de ajutor asa ca m-am hotarat sa-mi prezint tot cazul poate mai puteti sa-mi dati ceva sfaturi. In urma cu ... (vezi toată discuția)
Sofer profesionist paraseste locul accidentului soldat cu victime Alina07 Alina07 Buna seara, Tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier. Este sofer profesionist, pe autobuz. Circula pe drum cu prioritate, iar un taximetrist aflat ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)