avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri in timpul indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri in timpul indemnizație

Buna ziua,
Imi poate spune cineva dacă in următoarea situație se suspenda indemnizația de creștere copil:
Am câștigat la pariuri sportive ( online ) suma de 8000 RON. Sunt considerate venituri? Sunt luate in calcul pentru suspendare?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 14 Aprilie 2018
Legea nu precizeaza exact ce natura pot avea veniturile ce se pot realiza in perioada CCC. Astfel, pentru un raspuns cat mai exact va recomand sa va adresati in scris la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri in ccc Maria.luiza_23@yahoo.com Maria.luiza_23@yahoo.com Buna ziua. Daca realizez venituri in timpul ccc din: 1. Dobanzi din depozite bancare. 2. Vanzarea unui apartament proprietate personala Se suspenda ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)
Venituri obținute din drepturile de autor în timpul concediului de îngrijire copil StefaniaCristina StefaniaCristina Buna ziua, Sunt in concediu creștere și îngrijire copil de un an de zile. As dori sa știu, in cazul in care obțin venituri din drepturi de autor care ... (vezi toată discuția)