avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot circula cu o masina a uniu prieten
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot circula cu o masina a uniu prieten

Daca un prieten imi da masina lui sa circul cu ea cat vreau fara sa o vanda .pot circula cu ea.sau este interzis.multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:13, 14 Aprilie 2018
Daca detineti toate documentele vehiculului inclusiv RCA si ITP valabile nu sunt probleme
Pentru mai multa sigranta daca intentionati sa va deplasati si in alte localitati sau alte tari puteti incheia procura sau contract de comodat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pot conduce masina unei persoane care a decedat? Maria R. Maria R. Buna ziua. Nu stiu daca este locul potrivit pt o astfel de intrebare dar m-am gandit ca poate sunt printre dvs persoane care ma pot lamuri asupra unui ... (vezi toată discuția)
Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la financiar, ... Mgsgeorge Mgsgeorge Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la Financiar, menționez că nu am acte de vînzare cumpărare sau alte documente dar știu sigur că ... (vezi toată discuția)