avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la Financiar, ...

Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la Financiar, menționez că nu am acte de vînzare cumpărare sau alte documente dar știu sigur că mașina nu mai circula .In ce măsură un autoturism fara ITP și fără RCA poate fi radiat de la financiar în baza cărei legi sau cărui articol ? Mulțumesc anticipat pentru sprijin și ajutor!
Cel mai recent răspuns: Mgsgeorge , utilizator 12:46, 19 Octombrie 2023
Vehiculul mai exista fizic?
Chiar daca nu circula vehiculul ,nu are ITP si RCA ,auto poate fi depozitat temporar si dupa un timp sa se realizeze ITP si RCA pentru a se putea deplasa pe drumul public
Daca vehiculul a fost instrainat,predat la unitate specializata -chiar si fara documente justificative -exista varianta de radiere de pe rol fiscal
Reveniti cu detalii relavante
Practic am înstrăinat mașina fără acte cu mulți în urma (2012) am interogat bazele rca și ITP și am concluzionat că mașina nu mai are polita RCA și nici ITP, mă pot adresa Secției financiare pt scoatere din rol? Va mulțumesc pentru sprijin și timpul acordat, tot binele !

ynocentta a scris:

Vehiculul mai exista fizic?
Chiar daca nu circula vehiculul ,nu are ITP si RCA ,auto poate fi depozitat temporar si dupa un timp sa se realizeze ITP si RCA pentru a se putea deplasa pe drumul public
Daca vehiculul a fost instrainat,predat la unitate specializata -chiar si fara documente justificative -exista varianta de radiere de pe rol fiscal
Reveniti cu detalii relavante

Buna ziua, mașina a fost instrainata- vinduta fara contact de vînzare cumpărare unei persoane , mașina nu mai apare cu RCA sau ITP valabile , doresc sa radiez mașina de la circa financiara, menționez că nu posed talonul sau cârtea., mașina nu știu dacă mai există sau nu fizicmultumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru auto SilvianD SilvianD Buna seara! Am cumparat un auto BMW 320d e46, din 2004, de la verisoara mea, care il cumparase de la firma prietenului ei. Am facut contract de V-C, am lasat ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina radiata Mario12mxl Mario12mxl Buna. Am o masina veche pe care nu o mai folosesc. Vreau sa o radiez fiscal si din circulatie, iar apoi sa o vand la cineva care spune ca nu o va folosi pe ... (vezi toată discuția)