Buna. Am o masina veche pe care nu o mai folosesc. Vreau sa o radiez fiscal si din circulatie, iar apoi sa o vand la cineva care spune ca nu o va folosi pe drumuri publice(doar pe camp).
Intrebarea mea e, daca o pot vinde si ce trebuie sa fac pentru a o vinde ca sa nu fiu raspunzator in caz ca respectivul, circula cu ea pe drumuri publice?
Masina nu mai are nici asigurare, nici verificare deoarece nu am mai folosit-o de mult timp.
Pentru tranzactionare drept de proprietate asupra vehiculului puteti parcurge procedura in vigoare pentru vanzare cumparare auto
Dupa ce instrainati vehiculul,legal nu mai sunteti responsabil pentru evenimentele in care poate fi implicat vehiculul
Cumparatorul daca intentioneaza sa utilizeze vehiculul pe drumurile publice ii revine obligatia sa inmatriculeze vehiculul,sa intocmeasca documentele aferente,ITP,asigurare
buna o informare daca vindo masina si fac dar act de contract de vanzare cumparare si ma scot de la finante cu radiere dar pe talon de masina tot numele meu apare nu intampin ceva probleme pe viitor? sau cel mai bine sa fac cu transcriere cu un nou talon pe numele respectivului
multumesc anticipat