avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare masina radiata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare masina radiata

Buna. Am o masina veche pe care nu o mai folosesc. Vreau sa o radiez fiscal si din circulatie, iar apoi sa o vand la cineva care spune ca nu o va folosi pe drumuri publice(doar pe camp).

Intrebarea mea e, daca o pot vinde si ce trebuie sa fac pentru a o vinde ca sa nu fiu raspunzator in caz ca respectivul, circula cu ea pe drumuri publice?

Masina nu mai are nici asigurare, nici verificare deoarece nu am mai folosit-o de mult timp.
Cel mai recent răspuns: mihailasergiu , utilizator 19:28, 7 Februarie 2018
Pentru tranzactionare drept de proprietate asupra vehiculului puteti parcurge procedura in vigoare pentru vanzare cumparare auto
Dupa ce instrainati vehiculul,legal nu mai sunteti responsabil pentru evenimentele in care poate fi implicat vehiculul
Cumparatorul daca intentioneaza sa utilizeze vehiculul pe drumurile publice ii revine obligatia sa inmatriculeze vehiculul,sa intocmeasca documentele aferente,ITP,asigurare
buna o informare daca vindo masina si fac dar act de contract de vanzare cumparare si ma scot de la finante cu radiere dar pe talon de masina tot numele meu apare nu intampin ceva probleme pe viitor? sau cel mai bine sa fac cu transcriere cu un nou talon pe numele respectivului
multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez masina de la politie fara act de vanzare-cumparare raduadrian00 raduadrian00 Buna ziua.Am vandut un autoturism in martie 2011 am radiato fiscal de la taxe si impozite dar nu am radiato de la politie.Acum dupa 4 ani risc sa fiu executat ... (vezi toată discuția)
Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la financiar, ... Mgsgeorge Mgsgeorge Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la Financiar, menționez că nu am acte de vînzare cumpărare sau alte documente dar știu sigur că ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute miorita_m miorita_m Buna ziua Am si eu o intrebare legata de modalitatea de radiere a unei masini. Masina a fost vanduta ,iar in momentul vanzarii s-a incheiat la un birou de ... (vezi toată discuția)