avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SANTAJ SAU AMENINTARE? COD PENAL 194?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SANTAJ SAU AMENINTARE? COD PENAL 194?

BUNA,SUNT INGINER SI STUDENT LA DREPT IN ANUL 1,SOTIA A LUCRAT LA FIRMA UNUI EXCROC,A SEDUS O SI A PUS O SA SCRIE PE HARTIE CE SIMTE PENTRU EL,LA SEX NU AU AJUNS CACI AM AFLAT LA TIMP,CU AJUTORUL DOMNULUI EVIDENT CACI AM SI 2 COPII,IAR SOTIA SI A DEPUS DEMISIA,EXCROCUL CA SA SI O RETRAGA SAU ANULEZE DEMISIA A ZIS CA I PUBLICA BILETUL DE DRAGOSTE IN PRESA CA I ARATA SOTULUI, BA MAI MULT A ZIS C O UIBESTE SI CA VREA S O IA DE SOTIE CU COPII CU TOT,EA A REFUZAT A FOST SOCATA SI MI A ZIS MIE CACI ORICUM DACA PUBLICA IN PRESA EA SE SINUCIDE CACI NU POATE TRAI CU RUSINEA DE AFLA TOTI CUNOSCUTII EI. AM DISCUTAT,DE FAPT NUMAI DISCUTIE NU POATE FI,EXCROCUL NU RECUNOASTE DE BILETUL DE DRAGOSTE I AM ZIS SA L RETURNEZE SI SA I DAM FOC SA INGROPAM TOTUL.DAR EL NU RECUNOASTE,A BATUT APROPO SOTIEI CA SI DACA PLEACA DE LA EL PE BAZA BILETULUI EL INCA O MAI CAUTA LA TELEFON,EU DE FAPR NU MAI AM INCREDERE NICI IN SOTIA,MI A ZIS DE BILETUL DE DRAGOSTE IN URMA SOCULUI PSIHIC CACI ALTFEL NU MI ZICEA DE FRICA SA NU DIVORTEZ CACI ORICUM EA MUREA. EU SI EA SUNTEM IN DEPRESIE PSIHICA MERGEM LA PSIHOLOG DAR BILETUL ASTA NU MI DA PACE SI CUM SA COMPORTAT EXCROCUL CU EA. PT. COPII O IERT CACI LA SEX NU S A AJUNS DAR PENTRU SANTAJ SE POASTE NUMI ASA EXCROCUL AR TREBUI SA PLATEASCA NU?
CUM SA FAC?
MERSI ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:16, 30 Octombrie 2009
din punct de vedere legal domnul nu a savarsit nici o infractiune.
se poate face vinovat eventual , de un "santaj" emotional si psihic.
din exterior cand privesti lucrurile este usor, dar cand esti implicat din toate punctele de vedere este f. greu de trecut cu vederea
multumesc oricum.
Daca mai tineti la casnicia dvs. , incercati sa treceti peste acest episod. Nu cred ca este vorba decat despre intimidare , iar individul , daca va observa ca il ignorati, va inceta jocul la un moment dat. Asa cum ati precizat, nici nu s-a ajuns prea departe , iar lucrurile pot reintra pe fagasul normal. Din punct de vedere legal ,momentan cred ca este greu de dovedit ceva. Doar in cazul in care presiunile asupra sotiei vor continua, atunci nu ar fi rau sa depuna o plangere. Pana una alta ar fi bine ca sotia sa isi schimbe nr. de telefon si sa evite prezenta acestui individ.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2009
ContSters47264, utilizator
Nu mai bine ne spalam pe maaini si sa se spele ei in mocirla lor acolo ?
Pen” ce sa imi fac eu griji ?
Daca a facut-o odata .. o sa o mai faca odata ... :)
Si cum spuneti dvs. daca nu iesea scandalul ... habar nu aveati ....
Ma intreb eu in locul dvs.!
Pen ce sa imi bat eu capul ? Lasa sa se iubeasca intens ... sa fie de capul lor ... si daca vor sa publice ce scrisorele vor ei .. sa faca si un serial tv ... place la bobor ... :)

relutu a scris:

din exterior cand privesti lucrurile este usor, dar cand esti implicat din toate punctele de vedere este f. greu de trecut cu vederea
multumesc oricum.


Cand esti implicat ... "din toate punctele de vedere" ... trebuie sa tii cont de ele, de cauze si de consecinte. Din punct de vedere juridic / penal nu aveti ce sa sperati.
Doar un bun psiholog va poate ajuta sa treceti cu vederea cele intamplate.
Din pacate, sunt sigură ca nu veti reusi, pentru că sunteti constient că sotia poarta o mare parte din vină - chiar daca are diverse motive si argumente.
Cel mai bine ar fi să vă ganditi in primul rand la copii, care au nevoie de atat de mama cat si de tata. Trebuie să tineti cont ca, amenintarile cu sinuciderea nu isi au rostul, că faptele (publicate sau nu) raman si nu vor fi uitate, dar că copii vor avea mai mult de castigat daca parintii casatoriti sau despartiti se inteleg in continuare motiv pentru care au decis sa ramana prieteni dar să isi refacă casătoria cu alta persoana. Nu veti fi nici primii nici ultimii care fac acest pas, dar veti fi printre putinii care au inteles că copii sunt mai presus de ambitii.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2009
SC QCERT SRL , Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Se poate solicita instantei expertiza psihiatrica a celuilalt parinte aiai aiai ? intr-un proces de divort si incredintare minor, motivat de urmatoarele: - agresivitate si impulsivitate crescuta (pana acum, fata de sotie); exista mai ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de santaj AnaAnne AnaAnne Buna seara, acum 8 luni am cunoscut un barbat, in mediul virtual, care s-a dovedit in timp a fi un escroc sentimental...banuiam ca mai sunt si alte femei, dar ... (vezi toată discuția)
Probleme la scoala din cauza unui minor de 14 ani anthynidiany anthynidiany Nu stiu daca e cel mai potrivit loc pentru aceasta problema, Este vorba despre cumnatica mea, de 13 ani, si care tocmai a terminat clasa a 7-a. Problema e ... (vezi toată discuția)