avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imposibilitate deschidere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imposibilitate deschidere succesiune

Buna ziua,
Ce se poate face in cazul in care unul dintre mostenitori, ai unei proprietati, nu se prezinta si nu ofera nici detalii legate de identitatea sa (copie dupa CI/imputernicire, etc.) pentru deschiderea succesiunii?
Persoana care nu s-a prezentat pentru deschidrea sucesiunii locuieste in afara tarii si nu coopereaza in niciun fel legat de aceasta situatie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: francuradu , utilizator 12:06, 15 Aprilie 2018
Succesiunea a fost deja deschisă, prin deces.
Dacă va referiți la procedura succesorala, in masura in care celalalt succesibil nu cooperează, va trebui să contactați un avocat pentru dezbaterea moștenirii pe cale judecătorească.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul legal pentru a deschide succesiunea dupa parinti. enemaria15 enemaria15 Buna ziua, As vrea sa va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare : dupa decesul parintilor care este termenul legal in care se poate face ... (vezi toată discuția)
Succesiune , moartea tatalui aselajusto aselajusto Buna ziua , eu locuiesc in apartamentul lasat de parintii mei , este pe numele lor , din pacate tatal meu a decedat as dori sa fac succesiunea , mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire-procedura in cazul in care mostenitorii directi (copiii defunctului) vor sa renunte la mostenire in favoarea unui nepot (copil al unuia dintre copiii defunctului) aureliao2015 aureliao2015 Buna dimineata Care este procedura in cazul in care mostenitorii directi (copiii defunctului) vor sa renunte la mostenire in favoarea unui nepot (copil al ... (vezi toată discuția)