Buna ziua.Am deschis acțiune în instanță inpotriva u ui fost angajator pentru grupa de munca,am pierdut si la fond si la apel iar avocatul mia cerut să caut carñete de munca de la fostii colegi care au lucrat în aceleași condiții be munca si au grupa a-l-a de munca pentru o cale extraordinara de atac.Am gasit patru carnete de munca la foști colegi dupa care imi spune ca nu mai poate face nimica caci nu are motive pentru cale de atac extraordinara. Intrebare.Pot angaja alt avocat pentru a face cerere de revizuire sau cerere în anulare.Mentionez ca hotărîrea curții de apel a fost pe data de 9 noiembrie 2017 si este definitivă.Va multumesc anticipat
Citez din mesajul dvs. : " ... se face de rusine si el si eu deci trebuie sa mergem pe discriminare adica alti colegi au beneficiat de zona de radiatii grupa de munca iar eu nu cu toate ca am lucrat in aceleasi conditii ... "
Da am inteles,deci eu am fost discriminat fata de ceialalti colegi pentru ca ei au beneficiat de zona de radiatii si grupa de munca adica zona a-l-a grupa a-l-a de munca iar mie mi-sa dat zona a-ll-a grupa a-ll-a cu toate ca am lucrat in aceleasi conditii,tocmai de asta am ajuns in instanta.Va multumesc anticipat.