avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Pot sa deschid firma
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Pot sa deschid firma

Pot deschide o firma daca am o datorie de 1500lei la tbi si sa nu îmi oprească bani din contul firmei si numai din salariul meu sa opreasca
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 19:15, 15 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dvs. și firma sunteți persoane distincte din punct de vedere civil. Dacă vă deschideți un SRL patrimoniul firmei e al firmei, nu are treabă cu dvs. și datoriile dvs. Deci vă puteți deschide firmă fără probleme.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate nucusor nucusor buna seara,sunt administrator la o firma care are datorii la fisc,cei de la fisc ma ameninta ca o sa recupereze datoriile de la mine silit ,dar ca persoana ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, scurta intrebare, doresc sa deschid in viitorul ... IulianN123 IulianN123 Buna dimineata, scurta intrebare, doresc sa deschid in viitorul apropiat o firma, dar in acest moment am un credit de 6000 lei pe care nu l am mai platit iar ... (vezi toată discuția)