avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna dimineata, scurta intrebare, doresc sa deschid in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna dimineata, scurta intrebare, doresc sa deschid in viitorul ...

Buna dimineata, scurta intrebare, doresc sa deschid in viitorul apropiat o firma, dar in acest moment am un credit de 6000 lei pe care nu l am mai platit iar in urma cu cateva zile am primit notificare ca mi sa pus poprire pe contul ing unde incasez salariul. As dorii sa stiu daca acest lucru ma afecteaza cu ceva daca vreau sa deschis in maxim o luna de zile o firma.
Stima
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 09:55, 11 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu dacă au băncile ceva în procedurile lor interne, dar din punct de vedere legal nu trebuie să existe o problemă pentru dumneavoastră să vă deschideți o societate; este distinctă personalitatea juridică și patrimoniul societății de cele ale dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Crys3008 Crys3008 Buna seara! Sunt executat silita pt un credit, am primit notificare de la executor cum ca am poprire in conturile anumitor banci , mi.a insiruit toate băncile ... (vezi toată discuția)
Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont. ce solutie am? Cristina Vasile Cristina Vasile O firma s-a pomenit cu poprire pe conturile din banca si trezorerie pentru suma de 29.000 lei neachitata la bugetul statului. In acest caz, dupa cum se stie, ... (vezi toată discuția)