Buna seara! Sunt executat silita pt un credit, am primit notificare de la executor cum ca am poprire in conturile anumitor banci , mi.a insiruit toate băncile din tara, dar eu am cont doar la raiffaisen. Problema e ca eu lucrez până seara si nu mai găsesc banca deschisă sa imi pot retrage sumă de bani, rămasă în cont după poprire. Dacă îmi fac un cont nou la o altă bancă, aceasta va vedea din start ca am poprire, sau după un anumit timp?
Nu dureaza foarte mult ca executorul sa afle de un nou cont. Poate aveti un termen scurt (maxim 1-2 saptamani), dar tot va afla pana la urma. Practic, ce va intereseaza: ca executorul sa isi ia suma de bani si apoi sa beneficiati de banii ramasi, sau sa incasati salariul in alt cont si sa beneficiati de toti? Nu veti putea scapa cu un nou cont infiintat. Poate doar pentru o singura incasare.
Sunt convins ca il va găsi foarte repede, dar ideea e ca as vrea sa o împuternicesc pe soția mea pe un alt cont, sa meargă ea sa scoată banii. Si as vrea sa stiu, daca atunci cand fac contul automat cei de la bancă vad ca am.poprire..Ca executorul mi-a trimis o listă de banci, unde eu nu am cont
Nu trebuie ca regulă să deschideți alt cont pentru a o desemna pe soție împuternicit de cont.
O puteți împuternici pe actualul cont unde vă intră salariul.
Despre poprire
yonutz113
Buna seara
Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)