avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Un contract reziliat mai produce efecte?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Un contract reziliat mai produce efecte?

Un contract de lucrari(reparații capitale) este reziliat de către autoritatea contractanta, fără acordul constructorului, din diverse motive pe care acesta nu le recunoaște. Va rog sa precizați în condițiile efectuării recepției finale cauzate de reziliere, respectiv inventarierii lucrărilor executate, dacă lucrările executate înaintea rezilierii dar recepționate după reziliere pot fi plătite de către autoritatea contractanta.
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Slimac , Expert achizitii publice 16:25, 17 Aprilie 2018
Sa stiti ca am fost la doctor si i-am spus ca daca apasa cu degetul in partea stanga a stomacului ma doare, daca apas in partea dreapta ma doare, daca apas la burta ma doare, daca apas ... ma doare ...
Raspunsul acestuia a fost : poate aveti degetul rupt !

In aceasta cheie eu unul nu va pot oferi nici un raspuns satisfacator mie profesional din cauza lipsei de informatii pe care sa imi pot baza judecata.

Acuma evident o intrebare elaborata va necesita niste
ore-cap, nu ore-culus*
, dupa cum a raspuns textual si distinsul Academician Gh. Mihoc, Presedintele Academiei Romane, la acea vreme, la intrebarea unui politruc, cum isi justifica orele petrecute in scaunul din biroul (ca incapere) academic, pentru ca se pare ca mai mult sta si motaie in acel scaun (academic, nah) - iar aceste ore necesita rasplata muncii bine facute !

*culus = anus, dos, fund, popou, șezut, cur. DEX 2009

Vedeti ce zice Contractul referitor la Receptii (acelea de la terminarea lucrarii sau finale dupa cum este cazul nu la cele de la Balul Academiei Romane) si la Plata (nu apa ci remunerarea executarii lucrarilor receptionate) ca sa ramanem in acelasi ton academic..
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
Ovidiu Slimac, Expert achizitii publice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inchei un contract de prestari servicii? nicolaecostel nicolaecostel Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra. De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Lucrare in cadrul asociatiei sau nu? vrnk vrnk Buna ziua, In asociatia de proprietari din care fac parte, avem urmatoarea situatie: Un tip destept a construit un bloc, teoretic in baza unei documentatii. ... (vezi toată discuția)
Ajutor valica_21 valica_21 CONTRACT DE PRESTARI SERVICII Nr.___/______ 1. PARTILE CONTRACTANTE S.C. CARO IMPEX ... (vezi toată discuția)