avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligația de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligația de a face

Vecinul ma dat în judecata sa închid geamurile care dau într-o ieșire secundara a lui de 2m.Cund am reconstruit am avut acceptul lui verbal, menționez ca, casa mea și a lui au fost un întreg. Reconstrucția a fost făcută înainte de anul 2000 de către soțul meu actualmente decedat. Eu și copii suntem moștenitori după soț.

Alte discuții în legătură

Obligația de a face NituGeorgeta NituGeorgeta Bună ziua. Am casa construita pe hotar înainte de anul 2000. A fost construita cu acceptul vecinului verbal. Menționez ca pe acest lateral al casei sunt ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)
Mostenire la notar dupa deces roberto9 roberto9 Buna ziua. Din 1987 am locuit cu chirie intr-o casa in Bucuresti. Din 2000 m-am inteles verbal cu proprietara (fiind foarte invarsta) sa am grija de casa fara ... (vezi toată discuția)