avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acord locatari ptr desfasurare activitate comerciala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acord locatari ptr desfasurare activitate comerciala

Buna ziua,sunt proprietarul unui spatiu comercial aflat la parterul unui bloc de locuinte.Are destinatia de spatiu comercial obtinuta legal prin schimbare de destinatie din spatiu de locuit in spatiu comercial.Daca Reg Com imi cere acordul vecinilor ptr pct de lucru si acestia nu isi dau acest acord,ce pot face ptr a mi folosi proprietatea conform cu destinatia ce i-a fost data si ptr care eu l-am cumparat(daca nu primesc acordul nu pot obtine pct de lucru,nu pot nici inchria ptr ca eventualul chirias se loveste de aceeasi problema)Deci,ce pot face cu acest spatiu comercial in aceasta situatie? multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:56, 27 Octombrie 2009
Ati mai pus intrebarea o data si v-am mutat la sectiunea "Societati comerciale" din forum. Ati dorit pareri avizate.
Situație similară a fost in asociația noastră.Proprietarul inchiria pentru o patiserie .CE cu semnăturile locatarilor a respins cererea.
Cum bine afirma dna Elga proprietarul inchiriază iar asociația respectiv
administratorul și locatarii trebuiesc să suporte tot disconfortul.(preparare,distribuire etc.).
Si proprietarul ce face cu spatiul/?
Găsește o altfel de activitate pentru care poate primi acordul.
Aveti mai multe solutii din care va sugerez:
- incercati si convingeti-l pe acel proprietar direct afectat sa-si dea acordul chiar stimulandu-l cu ceva, o reparatie, creatii o facilitate, ceva sa beneficieze si el
- actionati in instanta daca dv considerati ca refuzul de a va da acordul este un abuz sau proprietarul respectiv nu are un motive obiective si este doar rea vointa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptul locatarilor pentru infiintarea si desfasurarea activitatii societatilor comerciale la parter sorin12 sorin12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:sant proprietarul unui spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte,care are destinatia ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - patiserie in spatiu comercial alexaxa alexaxa buna ziua, doresc sa deschid o patiserie intr-un spatiu comercial pa parterul unui bloc de locuinte. spatiul este \\"spatiu comercial\\" din constructia ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)