Buna ziua,sunt proprietarul unui spatiu comercial aflat la parterul unui bloc de locuinte.Are destinatia de spatiu comercial obtinuta legal prin schimbare de destinatie din spatiu de locuit in spatiu comercial.Daca Reg Com imi cere acordul vecinilor ptr pct de lucru si acestia nu isi dau acest acord,ce pot face ptr a mi folosi proprietatea conform cu destinatia ce i-a fost data si ptr care eu l-am cumparat(daca nu primesc acordul nu pot obtine pct de lucru,nu pot nici inchria ptr ca eventualul chirias se loveste de aceeasi problema)Deci,ce pot face cu acest spatiu comercial in aceasta situatie? multumesc
Situație similară a fost in asociația noastră.Proprietarul inchiria pentru o patiserie .CE cu semnăturile locatarilor a respins cererea.
Cum bine afirma dna Elga proprietarul inchiriază iar asociația respectiv
administratorul și locatarii trebuiesc să suporte tot disconfortul.(preparare,distribuire etc.).
Aveti mai multe solutii din care va sugerez:
- incercati si convingeti-l pe acel proprietar direct afectat sa-si dea acordul chiar stimulandu-l cu ceva, o reparatie, creatii o facilitate, ceva sa beneficieze si el
- actionati in instanta daca dv considerati ca refuzul de a va da acordul este un abuz sau proprietarul respectiv nu are un motive obiective si este doar rea vointa.