avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contestatie la cesiune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contestatie la cesiune

Pot prin contestatia la cesiune ( facuta in termen legal de 30 zile) sa cer constatarea prescriptiei dreptului de a cere executarea sau trebuie sa fac o actiune in constatare separat?

Alte discuții în legătură

Contestatie la cesiune sau actiune in constatrea prescriptiei? daniela1999 daniela1999 Pot prin contestatia la cesiune ( facuta in termen legal de 30 zile) sa cer constatarea prescriptiei dreptului de a cere executarea sau trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la cesiune de creanta KmMihai KmMihai Buna seara. Am fost instiintat azi ca mi s-a cesionat un credit din anul 2006 , neachitat in intregime catre o societate de recuperari. Ultima plata a fost ... (vezi toată discuția)
Datorii fiscale - actiune in constatarea prescriptiei dreptului de a cere executarea silita sau contestatie la executare? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am o executare fiscala inceputa in anul 2016, singura plata fiind facuta in acelasi an prin poprirea contului bancar. Cu toate ca am primit ... (vezi toată discuția)