avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport CRDS
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport CRDS

Buna ziua. As dori sa stiu daca imi fac pasaport CRDS trebuie sa mai depun si chestionarul pentru stabilirea domiciliului fiscal in strainatate (pt. ANAF) ? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:53, 17 Aprilie 2018
Preferabil ar fi sa-l depuneti, ca de ex. puteti avea domiciliul in strainatate si totusi centrul intereselor si/sau activitatilor dvs. sa se afle in Romania.
Chiar daca sunt plecat din 2006?
A, ok, in acest caz depunerea formularului nu e obligatorie. Cu conditia sa aveti pasaport CRDS din 2006, altfel inca figurati cu domiciliul in Romania.
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drumuri trebuie sa faca un cetatean cu pasaport crds la anaf crisppian crisppian Buna ziua, Am dubla cetatenie, Romano-Americana, si pasaport CRDS pe care l-am obtinut de la consulat special pentru a nu fi pus la plata obligatorie a ... (vezi toată discuția)
Pasaport crds si declaratia de rezidenta fiscala Wizz Wizz Daca am obtinut in 2018 pasaportul CRDS, mai este necesar sa depun formularul de schimbare a rezidentei fiscale? Intreb fiindca presupune un efort (traduceri, ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate romaneasca, domiciliul in sua rodiea10 rodiea10 Daca am cetatenie romana si americana,pot avea si Buletin de identitate romanesc?sau care este documentul ce-l pot detine in aceasta situatie?Sint in ... (vezi toată discuția)