avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum inregistrez avansul la o lucrare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum inregistrez avansul la o lucrare?

Buna ziua!Am o firma de constructii,cum inregistrez avansul pa care il primesc pentru o lucrare?
Cel mai recent răspuns: miluc , utilizator 20:14, 29 Octombrie 2009
Un sfat , puneti un contabil pentru o suta de euro lunar te va scuti de o gramada de amenzi si va tine balanta intrari iesiri,unde mai pui ca va stii tot timpul cand scade ceva document de depus la finante etc Acest sfat il dau din propie experienta care am avuto cu 15 ani in urma,crezand ca nimic nu mai are secrete pentru mine si am sfarsit prin a contribui la buget cu ceva amenzi..Apropo stii ce mi-au spus comisarii garzii financiare la un control "da toate documentele sant curate dar noi stim foarte bine ca pentru a fi cinstit trebuie sa aduci bani de acasa sa platesti toate taxele"sper ca de atunci s-a mai schimbat ceva in Romania ...Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Note contabile constructii previas previas firma se ocupa mai recent cu executarea lucrarilor de constructii si as dori sa stiu daca notele contabile sunt corecte 5121=419 avans client 411=419,4427 ... (vezi toată discuția)
Constructii deviz si avans radu7705 radu7705 o societate factureaza in prima luna un avans de 100.000 +TVA pentru efectuarea unei constructii pe care o si incaseaza ( total incasat 124.000). In cursul ... (vezi toată discuția)
Venituri in avans birta birta o incasare prin banca pentru firma constructii in decembrie 2009 poate fi operata in 472 fiind lucrari ce se vor executa in 2010 deci si cheltuielile se vor ... (vezi toată discuția)