avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Regimul fiscal al voucherelor din programul rabla
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Regimul fiscal al voucherelor din programul rabla

Bună ziua.
Cum se înregistrează în contabilitate casarea unui autovehicul care beneficiază de voucherul din programul rabla ?
Ce se poate face dacă autovehiculul nu se reânoiește de către firmă (societatea renunță la un autovehicul) ? Se poate ceda sau vinde voucherul ? Care este regimul fiscal contabil al voucherului ?
Mulțumesc pentru orice sugestie !
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
memitsc, utilizator

Alte discuții în legătură

Cedare voucher rabla 2015 marian_carnaru marian_carnaru In cazul in care exista amenzi neplatite dar impozitele sunt achitate se poate ceda voucher-ul rabla? (vezi toată discuția)
Bonuri valorice "rabla" - pot cumpara orice? teleman teleman a,m si eu o itrebare in legatura cu bonurile valorice care se dau pt rabla.este adevarat ca dak dai masina la rabla incepand de la 1 ianuarie 2010 iti da un ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)