avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontaj paste catolic 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontaj paste catolic 2018

Buna ziua! As dori sa stiu cum pontez in data de 9 aprilie, cand a fost Pastele ortodox, un un angajat care a avut liber in a doua zi de paste catolic pe data de 2 aprilie.Multumesc

Alte discuții în legătură

Sarbatoare legala pentru catolici mmarianne mmarianne Buna ziua, Lucrez intr-o societate comerciala in care activitatea se desfasoara continuu ( in ture ). Intrebarea mea este: salariatilor catolici care lucreaza ... (vezi toată discuția)
Paºte catolic, pontaj luna aprilie 2013 Cosmi7 Cosmi7 Bună ziua, Dragii mei, Vă supun atenţiei următoarea chestiune; Luna aprilie 2013, are 22 de zile lucrătoare. Cum pontez salariaţii de ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal - sarbatori legale lalea14 lalea14 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul sarbatorilor de Pasti si Rusalii in cazul in care ca si anul acesta, cel catolic si ortodox sunt ... (vezi toată discuția)