avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scadenta anticipata a creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scadenta anticipata a creditului

buna ziua, in momentul de fata un executor urmeaza sa obtina o incuviintare silita pentru un credit din anul 2008 (credit de 6 salarii, care a devenit scadent anticipat conform contractului in anul 2010 cand am schimbat salariul la alta banca), Pentru a pregati contestatia am studiat dosarul azi, si am constatat ca, creditul a fost declarant scadent anticipat de catre Kruk in anul 2016 atunci cand banca a cesionat creditul. Ce fac acum? solicit eu bancii sa-mi comunice data scadentei anticipate a creditului conform contractului? Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita micheline86 micheline86 Buna ziua, Am primit un dosar de la un BEJ in legatura cu poprirea pentru neplata unui credit preluat de Kruk. Inca sunt in termen pt depunerea ... (vezi toată discuția)
Executare silita - prescriere maghici2017 maghici2017 Buna, In 2007 am contractat un imprumut pe zece ani. In 2009 am incetat platile din lipsa unui loc de munca. In martie 2010 sa cesionat creanta catre Kruk ... (vezi toată discuția)