avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare titlu executoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare titlu executoriu

Buna ziua, in anul 2016 am fost prins cu o alcoolemie de 2.30 la volan.Mi s-a luat permisul, etc.Luna trecuta am fost chemat in instanta, la sfarsitul sedintei judecatoarea mi-a spus ca voi primi prin posta pronuntarea.Am primit un plic de la Judecatoria Sector 4 ce contine Comunicarea titlului executoriu nr.xxx in care sunt obligat la plata unei sume de bani.Intrabarea mea este daca in afara de aceasta amenda/cheltuieli judiciare(asa scrie in comunicare)voi mai primi si pedeapsa sau aceasta suma reprezinta doar cheltuieli judiciare.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Art.335 alin.2 - ce patesc mai exact ? :( alexCta alexCta Tip solutie: Admis apel Solutia pe scurt: DECIS - În baza art.421 pct.2 lit.a Cod procedură penală admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă ... (vezi toată discuția)
Soluționarea situației.se poate? Drăguț Ancuța Drăguț Ancuța Soțul meu a fost prins cu alcoolemie de 0.9 in alcooltest si in sânge 1.4% nu a provocat accident sau altceva pur si simplu a fost oprit in trafic in orașul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan .. No1 No1 Buna ! Pe scurt am fost prins beat la volan cu o alcolemie de 0,94 in alcooltest , in sange imi iese dublu , stiu ! Acuma intrebarea mea este la ce as putea sa ... (vezi toată discuția)