avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluționarea situației.Se poate?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluționarea situației.Se poate?

Soțul meu a fost prins cu alcoolemie de 0.9 in alcooltest si in sânge 1.4% nu a provocat accident sau altceva pur si simplu a fost oprit in trafic in orașul nostru,s-a judecat cu ei si verdictul final este :
Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 C. pen. cu aplicarea art. 396 alin. 10 C. proc. pen., condamnă pe inculpatul DRĂGUŢ BOGDAN IRINEL, la pedeapsa de 200 (douăsute) zile-amendă pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, stabilind cuantumul unei zile-amendă la suma de 20 lei, aplicând inculpatului pedeapsa amenzii în cuantum de 4.000 (patru mii) lei. În baza art. 274 alin. 1 C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 1000 lei cu titlul de cheltuieli judiciare către stat, urmând ca suma de 130 lei reprezentând 50% din onorariul pentru avocat CRIVINEANU CRISTIAN, apărător desemnat din oficiu pentru faza procesuală de judecată potrivit delegaţiei nr. 504 emisă de Baroul Mehedinţi la data de 12.02.2018, să fie avansată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18.04.2018, la sediul instanţei.
Document: Hotarâre 629/2018 18.04.2018.................menționez ca nu a facut recurs inca urmează sa il facem la Craiova noi fiind din Dr Tr Severin si avem un avocat care ne reprezinta si a spus ca ia suspendat de pe 6 luni si amenda de 4000 lei dar am dori să știm si alta părere si daca se poate ca sotul meu să își mai recupereze permisul fara a da iar toate gradele cum le avea înainte .Va rog sa ne ajutați .Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Amenda penala 140897 140897 Buna ziua as dori sa stiu daca dupa ce am platit amenda penala pot depune dosarul pentru permis si dupa cele 6 luni sa pot da numai orasul (vezi toată discuția)
S-a anulat permisul? va rog un raspuns... multi spun ca nu are cum sa fie anulat Tuluc Tuluc Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cod Penal cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod de procedură penală, condamnă pe ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa deschid proces civil opaina opaina 11.10.2017 Ora estimata: 08:30 Complet: C 8 Penal Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: I. În temeiul art. 193 al 2 Cod Penal cu aplicarea art. 53 ... (vezi toată discuția)