avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot lua indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot lua indemnizatie

Buna ziua, mai revin cu o intrebare, am cartea de munca bagata din 7 aprilie 2017 , si eu am nascut pe 31 martie acum 2018, va rog sa imi spuneti, pot lua maternitate?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 16 Aprilie 2018
Inainte de 07.04.2017 , ce statut ati avut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Ancagab Ancagab Buna ziua , va rog frumos va mai intreb pe dumneavostra ca la noi in oras la casa de pensii si la indemnizatie nu stie nimeni ce sa imi raspunda! Am bagat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Ancagab Ancagab Buna ziua , va rog frumos va mai intreb pe dumneavostra ca la noi in oras la casa de pensii si la indemnizatie nu stie nimeni ce sa imi raspunda! Am bagat ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)