avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua , va rog frumos va mai intreb pe dumneavostra ca la noi in oras la casa de pensii si la indemnizatie nu stie nimeni ce sa imi raspunda! Am bagat cartea de munca pe 7 aprilie 2017 !Sunt insarcinata in 35 de saptamani si doctorita mi-a spus ca o sa ma opereze pe 31 martie , eu deja sunt in prenatal din 12 feb , va rog din suflet , spuneti-mi, s-au facut 12 luni in martie sau o sa se faca in aprilie , o sa pot sa iau indemnizatie? Va rog mult ajutati-ma , Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ancagab , utilizator 19:45, 13 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca veti naste in 31 martie , atunci perioada eligibila pentru CCC este aprilie 2016 - martie 2018.

Daca sunteti angajata din aprilie 2017 , aveti fix 12 luni cat va trebuie sa beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Doamne ajuta, va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Ancagab Ancagab Buna ziua , va rog frumos va mai intreb pe dumneavostra ca la noi in oras la casa de pensii si la indemnizatie nu stie nimeni ce sa imi raspunda! Am bagat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Adrianaop Adrianaop Buna seara, sunt insarcinata in 6 luni in ultimii 2 ani am facut o intrerupere de 6 luni, se ia in considerare acel an jumatate lucrat chiar daca am facut ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)