Am făcut greseala sa conduc sub influența alcoolului, mi-am recunoscut fapta și mi-a ieșit 2.10 respectiv 2.05 in sânge. Menționez faptul ca sunt student, nu am avut alte antecedente, Credeți ca ajuta și scrisoriile de recomandare ? Am renunțat definitiv la alcool, nu eram dependent dar nu știu cum sa demonstrez chestia asta. Am înțeles ca se poate dispune și amânarea aplicării pedepsei, ce as mai putea Adaugă la dosar pentru a primii aceasta pedeapsa ? Mulțumesc anticipat!
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Ati avut alcoolemie foarte mare, riscati o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Ati avut alcoolemie foarte mare, riscati o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.
Îmi puteți da niște sfaturi referitor la ce as mai putea Adaugă la dosar ? Scrisori de recomandare, dacă exista vreo cale sa dovedesc ca nu mai consum alcool, sau ce as mai putea pune?
Dosar penal
craciunr05
Buna ziua, am condus sub influența alcoolului și am atins un autovehicul ușor in spate care a chemat poliția. Am suflat in etilotest 0,89 , recent au venit ... (vezi toată discuția)