avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unui depozit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unui depozit

Buna ziua. Vreau sa imi construiesc in curte o magazie mare 37mp2. Este stil vagon. Tin sa mentionrz ca terenul este concesionat. Am luat acord de la vecin ca pot face constructia lângă el. 1.Daca am firma deja înființată, si fac sediu social la adresa unde este magazia(depozitul) mai am nevoie de alte autorizatii?
2. Magazia dupa ce este construita, trebuie declarata ca depozit?
3. Ce autorizații imi trebuie pentru a începe activitatea?
Va rog sa imi răspundeți rapid!!
O zi buna

Alte discuții în legătură

Infiintare srl mirela-barcan mirela-barcan Buna ziua, Doresc sa infiintez o firmă - SRL - într-o localitate rurală [b]dintr-un alt judeţ decât cel de reşedinţă[/b]. [b]Locaţia pentru ... (vezi toată discuția)
Abuz spatiu comun floricicapetre floricicapetre Am si eu o neclaritate: locuiesc la casa impreuna cu fratele meu curtea este comuna ,casa este stil vagon .In fata casei fiecare avem cate 1,14 respectiv 1,31 ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma scad in gestiune cu anumite cheltuieli avasilcai alin avasilcai alin Buna Ziua Am un teren de 1000mp pe numele meu si vreau sa-l dau societati mele cu contract de comodat.Pe teren nu este nimic amenajat iar in contractul de ... (vezi toată discuția)