avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vouchere de vacanta

Buna ziua, in luna Ianuarie, avem o factura de cazare la care sa primit vouchere de vacanta care se trimit pe baza borderou de rambursare si se incaseaza in luna Martie.Factura din ianuarie este in valoare de 1450 lei si sa incasat prin banca voucherele de vacanta 1436.20 pt ca 13.80 este comision pt prestare servicii, pe 13.8 trebuie sa tai chitanta sau bon fiscal ca sa se inchida ct 5328. Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata cu vouchere de vacanta antonia94 antonia94 Buna ziua. La o pensiune cativa client au platit cazarea si consumatia cu vouchere de vacanta in lunile trecute, danduli-se bon de casa incasat cu numerar ( pe ... (vezi toată discuția)
Tichete masa scumpicu scumpicu Buna ziua, Am si eu o intrebare: daca am o contabilitate la un fast food si primesc in loc de bani tichete de masa. Cum le inregistrez?+ Daca as fii incasat ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile contabile achizitie si plata factura cu voucher... ionela11 ionela11 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt inregistrarile contabile...pentru achizitie materiale ...iar pe bonul achitat la factura scrie ...achitat cu voucher, ... (vezi toată discuția)