Buna ziua, in luna Ianuarie, avem o factura de cazare la care sa primit vouchere de vacanta care se trimit pe baza borderou de rambursare si se incaseaza in luna Martie.Factura din ianuarie este in valoare de 1450 lei si sa incasat prin banca voucherele de vacanta 1436.20 pt ca 13.80 este comision pt prestare servicii, pe 13.8 trebuie sa tai chitanta sau bon fiscal ca sa se inchida ct 5328. Multumesc
Tichete masa
scumpicu
Buna ziua,
Am si eu o intrebare: daca am o contabilitate la un fast food si primesc in loc de bani tichete de masa. Cum le inregistrez?+
Daca as fii incasat ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.