avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta

Buna ziua.As dori daca se poate un raspuns la urmatoarea intrebare.mai poate fi atacata o hotarare a curtii de apel iasi in care s-a respuns apelul ca fiind nefondat?din cauza unui martor care a depus marturie mincinoasa tatalui meu i s-a aplicat o amenda de 3600 lei si daune de vreo 4500 daune partii civile.nu suntem multumiti de decizia luata.mai poate fi atacata?noi am fi dispusi sa mergem si la inalta curte dar nu stiu daca este posibil.multumesc pt orice raspuns!
Exista caile extraordinare de atac care se pot exercita pentru motive strict si limitativ prevazute de lege. Luati legatura cu un avocat care sa studieze dosarul si sa va comunice daca aveti aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete masa- sanatate ContSters378881 ContSters378881 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns... Sindicatul Sanitas din Spitalul de Urgenta Alexandria a dat in judecata Spitalul pt tichetele de masa. Din ... (vezi toată discuția)
Recurs tobescu tobescu Buna ziua, Sora mea a pierdut in contestatia in anulare si revizune la Curtea de apel, puteti sa mi spuneti ce demers mai poate sa faca? Multumesc (vezi toată discuția)
Dupa ce se termina curtea de apel mai exista alta cale de atac? ATM ATM Am auzit acum 2 ani ca s-a scos cea de-a treia posibilitate de a face contestatie dupa apel adica la Inalta Curte. Mai exista aceasta posibilitate iar daca ... (vezi toată discuția)