avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Buna ziua,
Sora mea a pierdut in contestatia in anulare si revizune la Curtea de apel, puteti sa mi spuneti ce demers mai poate sa faca?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tdkappa13 , utilizator 11:06, 15 Noiembrie 2009
S-au epuizat toate caile de atac interne. Eventual sa incerce o plangere la CEDO, functie de obiectul cauzei. Decizia pronuntata in revizuire se poate ataca la randul ei cu aceleasi cai de atac de care beneficia decizia revizuita.
Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2009
Diana Persa, Avocat
O solutie ar mai fi o actiune la CEDO
Pentru detalii [ link extern ]
S-au epuizat caile de atac. Nu cred ca mai are ce face
Nu poate sa mearga la Curtea de Casatie?
Nu exista nicio alta cale de atac a respectivei hotarari (intelegem ca a formulat si apel si recurs si au fost respinse).
Nu toate procesele ajung la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unele se termina la curtea de apel, iar altele chiar la tribunal, in functie de obiectul si de valoarea procesului.

Alte discuții în legătură

Ce se mai poate face? tobescu tobescu Buna ziua, as avea o noua speta va multumesc pentru sfaturile Dvs. Sora mea a plecat in USA si a lasat in Romania un apartament foarte bine situat in inima ... (vezi toată discuția)
Ma pot adresa la cedo Oana Gabriela Oana Gabriela Am avut un proces în civil -litigii de munca.Am solicitat plata orelor suplimentare,sa fiu plătita pe studii superioare deoarece asta era un lucru cerut la ... (vezi toată discuția)
Hotararile definitive admise de cedo. _Alin_ _Alin_ Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)