avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Mai sunt valabile actiunile mostenite?
Discuție deschisă în Bursa de valori

Mai sunt valabile actiunile mostenite?

Am mostenit un certificat de actionar care dateaza din 1996 la firma SERVAGROMEC SLATINA, ma puteti ajuta sau indruma daca mai sunt valabile actiunile respective?
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:34, 17 Aprilie 2018
Nu apar informatii pe net despre aceasta firma, este retrasa de la bursa si cel mai bine este sa incercati la sediul ei sa mergeti si sa intebati daca mai funtioneaza sau a falimentat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. după ce a decedat tatăl meu am găsit un certificat ... Ionut mihnea Ionut mihnea Bună ziua. După ce a decedat tatăl meu am găsit un certificat de actionar la vinalcool giurgiu. Am cautat pe net iar aceasta firma a fost preluata de ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)